L’ARRIBADA A P-3

Els primers dies a l’escola és com una cistella plena d’emocions i sentiments, moltes vegades contradictoris .

Sabem que la majoria estan ansiosos per iniciar una nova aventura a l’escola: per una banda tenen moltes ganes de començar el nou curs a l’escola dels grans i per altra banda estan espantats per no saber ben bé allò nou que els espera i amb qui es trobaran.

Els espera un espai agradable, ple de joguines i coses boniques pensades per a ells, coses que els ajudaran a descobrir i aprendre. Sabem  el neguit que tenen per descobrir tot allò que per a ells es nou, i  sabem, també, el dol que suposa deixar el pare, la mare, qui els acompanya de la mà en aquest món nou.

Des de l’escola ho sabem i ho acceptem, respectant els ritmes de cada u i aquest moment d’adaptació, ajudant-los a entendre  que cada dia us tornareu a retrobar, fins que,…… arriba el plaer de tornar amb goig cada dia a l’escola.

 Les mestres de l’escola els obrim el nostre cor amb  carícies, cançons, abraçades, contes, mirades dolces per fer d’aquest moment una experiència agradable.

 Som tots els adults  qui millor podem acompanyar-los  en aquest garbuix de sentiments i emocions que viuen aquests primers dies.

 A tots vosaltres…gràcies per confiar amb nosaltres.

Advertisements
Aquesta entrada ha esta publicada en Curs 2013-2014, P3. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.