El COSMOCAIXA desvetlla expectació i molta curiositat.

Els infants de P5, hem visitat el COSMOCAIXA,  i hem gaudit del CLIK dels nens. Un context estimulant, on els infants han estat els protagonistes del propi procés de descoberta. Engrescats ens hem convertit en uns petits grans científics.

TOCAR, SENTIR, JUGAR, INVESTIGAR, EXPERIMENTAR, EXPLORAR, DESCOBRIR, i sobretot PENSAR…

tot això i molt més, en una experiència sobre el món de la ciència. Una gran sala plena de mòduls, joguines de gran format i colors amables, que els criden l’atenció i conviden a jugar. Expectació, meravella i sorpresa es podia veure en el rostre d’alguns infants; curiositat, admiració, alegria en d’altres…mentre experimentàvem amb bombolles, túnels amb miralls, escales de sons amb instruments, telèfons especials per comunicar-se, palanques per aixecar hipopòtam o activar circuïts d’aigua, tanmateix hem descobert la força del vent i de l’aigua que provoca desplaçaments… reptes que hem intentat superar tot comprovant les hipòtesis formulades en l’inici.

També ens hem endinsat en el bosc inundat. Caram! Hi havia espècies de  la selva amazònica als nostres ulls, i a més a més quina sorpresa! i hem entrat trepitjant una cova.

I per si encara no en teniu prou, ens hem traslladat a la prehistòria, hem vist els nostres avantpassats, com eren, com anaven vestits i les eines que feien servir. També hem vist pintures rupestres i alguns gravats que es feien a les parets de les coves on vivien.

Una jornada plena de grans vivències, emocions i sensacions, que de ben segur ha deixat petjada en els nostres infants. Voleu compartir-ho amb nosaltres? Us convidem a veure les fotos, esperem que us agradin…

                                                                                                        P5B

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

P5 A

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Advertisements
Aquesta entrada ha esta publicada en Curs 2013-2014. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.