UN DIA D’ENTORN

Sortir un dia a la setmana a l’entorn és l’excusa per moltes coses: passejar, descobrir, trobar, dialogar, retrobar,…
Vam decidir anar a veure els arbres de la ribera si els hi queien les fulles. Així que vam agafar el camí i ens posem a caminar. Qualsevol excusa és bona per parar i ens trobem un llenyataire amb qui els infants es posen a dialogar i s’arremanguen per treballar amb ell, l’Isar es distreu amb uns préssecs que troba al terra, i la Carla observa una llavor que també ha trobat al terra.

Decidim seguir el camí perquè al ribera és lluny, el Bernat ens fa de guia amb el seu “diari”on hi té un mapa i va buscant més o menys per on passem i va fent les seves anotacions.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Al sortir al camí del cementiri tots veuen la casa de la Ramona i comentem que us dia la trucarem i l’anirem a veure. Esclata l’alegria i seguim caminant, parlen de la nova escola, la bandera que no hi és, el castell,… i trobem un marge on els hi ve molt de gust pujar, baixar, tornar a pujar, córrer i saltar pel marge…..

… fins que ha sortit la Ramona que ens ha sentit i els infants corren amb molta efusió a saludar-la.

Estava clar que avui no havíem d’arribar a la ribera i que és bo aprofitar les sorpreses que ens trobem . a ca la Ramona ens hem gronxat, hem vist les gallines i els gossos i com no ens hem atipat de raïm i pomes, que com a casa a la Ramona no n’hi ha enlloc.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

I també hem descobert que ens hem fet grans perqué de les escales ja saltem més que abans.

Advertisements
Aquesta entrada ha esta publicada en Curs 2013-2014, P4. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.