Ens apropem al CASTELL VELL

Els Prehistòrics i les Llunes, amb cares d’il·lusió, alegria, emoció, amb moltes ganes d’aventures noves en indrets sorprenents van empendre un llarg camí fins el Castell Vell. Un camí ple de sorpreses que desvetllaven curiositat i moltes hipòtesis, on es van desenvolupar reptes personals, arribar dels primers, fer equilibris damunt les pedres, passar per llocs difícils… Per arribar a dalt, molt contents i amb ganes d’entrar al castell, trobarem a la princesa?, Hi viu el rei?, On són els soldats?, tot d’una ho vam poder aclarir parlant amb la masovera del castell. Sabeu de qui és?….Del bisbat!
També vam poder gaudir de moltes estones de joc compartit, dracs, princeses i cavallers, el pont de l’Oriol, acrobàcies a les baranes, escalada de murs, jugant a cuc amagar, recollint flors i marietes…per acabar descobrint el poblat ibèric amb la seva cova. Com veieu va ser una gran vivència, de les que deixen petjada.

Advertisements
Aquesta entrada ha esta publicada en Curs 2013-2014, GRUP PETITS, P5, Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.