ÚLTIM DIA DEL CAMP D’APRENENTATGE

Ahir a la nit, mentre estàvem ballant a la discoteca….. VAM VEURE A LA LILIT!!! Vam sortir corrents per saludar-la però ja no la vam trobar!!

Alguns ens vam espantar molt però la lilit ens va enviar un email, ens va deixar una carta i, a més… PIRULETES !!! I tot això ho va fer per donar-nos les gràcies per haver-li trobat l’escombra !!! I amb tantes emocions vam anar a dormir.
……………………………………………………………………………

Avui ens ha costat moooooolt aixecar-nos perquè estàvem molt cansats de les excursions dels altres dies.
De seguida ens hem fet la maleta i hem anat a esmorzar. Després, cada grup hem marxat amb un GPS, una brúixola i uns fulls amb un itinerari a seguir pel bosc de l’entorn de la casa. El més emocionant ha estat que ho hem fet sense monitors ni mestres!!!! Ells ens esperaven en diferents punts de l’itinerari i, tots els grups, hem sabut tornar a la casa fent tot el recorregut.
Durant l’activitat hem hagut d’averiguar noms d’alguns arbustos i arbres, observar petjades d’animals i fòssils a les pedres, analitzar el perquè de xarxes negres a les muntanyes….

Quan hem arribat tots a la casa, hem descarregat les dades dels GPSs i hem vist quin itinerari ha seguit cada grup, quants Kilòmeteres hem fet, quin desnivell, a quina velocitat hem anat, quanta estona hem tardat i quanta estona hem estat parats.

Ens ha encantat!!!!

Després hem dinat i al cap de poc alguns s’han quedat tristos i altres contents perquè era hora de marxar i tonrar a Solsona!!!!

Tots teníem ganes de veure les nostres famílies!!!!

I aquí s’acaba el diari del Camp d’aprenentatge que no hagués estat possible sense l’ajuda de les mestres, dels monitors i, sobretot, dels nens.

Fotor0411221835

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Curs 2013-2014. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.